Menu Sluiten

Over mij

Welkom, ik ben Brenda van der Velden,  geboren in Sri Lanka  en opgegroeid in  Nederland.  Van jongs af aan was ik al  geïnteresseerd in voeding, koken en bakken.  Dit bracht mij bij  de  hotelschool waar ik in  2002 afstudeerde.
Na vele jaren in diverse horecagelegenheden gewerkt te hebben, heb ik de horeca verlaten en ben ik gaan werken als adviseur. Mijn werkzaamheden als adviseur bestonden vooral uit het coachen en begeleiden van cliënten en collega’s. Het delen van kennis maakte veel positieve energie in mij los.

Omdat mijn interesse bij voeding ligt, heb ik besloten op zoek te gaan naar een beroep dat beide functies combineert.
In 2015 starte ik mijn bedrijf en ging aan de slag als gewichtsconsulent. In mijn zoektocht naar de beste adviezen voor mij en mijn cliënten kwam ik bij Ayurveda terecht. Ayurveda geeft antwoorden op vragen waarom we verschillen in o.a. lichaamsbouw, gedachten en emoties. Hierdoor handelen wij anders. Ieder mens is één geheel en uniek in zijn soort.

Inmiddels heb ik mijn studie Ayurveda afgerond en ben ik klaar jullie van kennis te voorzien. Deze methode van behandelen voelt logisch en maakt mij trots op mijn afkomst.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Wilt u uw leefstijl veranderen? U kunt mij bereiken op   06 - 25 16 46 48 of ga naar contact.